Καλώς ορίσατε στο PELLA PALACE

Σε ένα χώρο φτιαγμένο με πολύ αγάπη και μεράκι από τους ανθρώπους που το συντελούν!

Σ΄ ένα χώρο ο οποίος είναι σχεδιασμένος ώστε να ικανοποιεί και τις πιο σύνθετες ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Με κλασικό και μοντέρνο στυλ, δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς.

Ας ξεκινήσουμε όμως την ξενάγηση μας από τον εξωτερικό χώρο, στον οποίο θα διακρίνετε ένα μεγάλο και άνετο χώρο ( επτά στρεμμάτων , δηλαδή 500 - 600 θέσεις ) για parking το οποίο επιβλέπεται από παρκαδόρους για την καλύτερη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Οι καλεσμένοι σας θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Στη συνέχεια περνώντας την φωταγωγημένη κεντρική είσοδο του μαγαζιού φτάνουμε στον προθάλαμο στον οποίο θα διακρίνετε στα αριστερά σας τον παιδότοπο, ένας σύγχρονος χώρος όπου τα παιδιά των καλεσμένων θα απασχολούνται σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μέσα σε ένα ξένοιαστο και ασφαλές περιβάλλον υπό την επίβλεψη ειδικευμένης δασκάλας. Στα δεξιά σας θα διακρίνετε την καφετέρια του μαγαζιού. Έναν χώρο διαμορφωμένο με σκοπό να αποφορτίζει κάθε καλεσμένο από την ένταση της εκδήλωσης δίνοντας του την δυνατότητα να απολαύσει το πότο του παρακολουθώντας το αγαπημένο του ντοκιμαντέρ ή αγώνα για τους ποδοσφαιρόφιλους!

Αφήνοντας πίσω μας τον προθάλαμο συνεχίζουμε για την πρώτη γνωριμία μας με την κεντρική αίθουσα. Μία αίθουσα που θα σας εντυπωσιάσει με το μέγεθος της αφού η χωρητικότητα της αγγίζει τα 1000 άτομα! Επικρατεί το χρώμα του μπορντό δίνοντας κύρος και βαρύτητα πολυτέλειας στην πιο λαμπερή μέρα της ζωής σας. Ιδιαιτερότητα αυτού του χώρου είναι ο σχεδιασμός της ο οποίος παρά το μέγεθος της αίθουσας προκαλεί μια ζεστασιά κι ένα δέσιμο ανάμεσα στους καλεσμένους σας. Επιπλέον δεν επικρατεί ο όρος πρώτο και δεύτερο τραπέζι, με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται το αίσθημα διαχωρισμού ανάμεσα στους καλεσμένους σας και δίνοντας σε όλους καλή οπτική επαφή με το κέντρο του μαγαζιού την πίστα , αυτό επιτυγχάνεται με το σχήμα που έχεί η αίθουσα (αρχαίο αμφιθέατρο). Πανοραμική επαφή για τους καλεσμένους σας κερδίζεται από το πατάρι που βρίσκεται περιμετρικά της αίθουσας.

Στο κέντρο δεσπόζει η πίστα της οποίας το μέγεθος αναλογίζεται στα 100 τετραγωνικά. Ακόμη μία ιδιαιτερότητα του χώρου είναι η ψύξη, η θέρμανση και ο εξαερισμός του που λειτουργεί με διάφορους αισθητήρες που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της αίθουσας δίνοντας έτσι ένα ευχάριστο κλίμα στο περιβάλλον των καλεσμένων. Όσο για την ασφάλεια του μαγαζιού , (αν και αχρείαστες να είναι!), υπάρχουν τέσσερις έξοδοι ασφαλείας δεξιά και αριστερά του χώρου. Φθάνοντας στην κορυφαία στιγμή της βραδιάς η οποία είναι η άφιξη του νεόνυμφου ζευγαριού με ένα μαγικό τρόπο η αίθουσα από φωταγωγημένη μεταμορφώνεται με την άψογα επαγγελματική μουσική και φωτορυθμική υποστήριξη του μαγαζιού σε ένα χώρο αξέχαστο που θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην ζωή του ζευγαριού. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές.

Η υπερπολυτελής νυφική σουίτα που παρέχουμε είναι μία αποκλειστικότητα του Pella-Palace. Για να πετύχει μια εκδήλωση εκτός από μια αίθουσα μελετημένη για να ευχαριστεί κάθε επιθυμία και των πιο απαιτητικών καλεσμένων σας για να πετύχει μια εκδήλωση πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο μενού. Τα εδέσματα παρασκευάζονται , υπό την επίβλεψη του σεφ μας, στην υπερσύγχρονη κουζίνα μας (300 τ. μ), την ημέρα που έχει προγραμματισθεί να γίνει η εκδήλωση, έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα και ζεστά για την ευχαρίστηση των πελατών μας. Επιπλέον στο μαγαζί δεν υπάρχει ο πατροπαράδοτος δίσκος. Τα καροτσάκια, μια καινοτομία των μαγαζιών, προσφέρει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση στους καλεσμένους μας.

Το Pella-Palace σας προσφέρει εγγύηση πολυτέλειας για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας!!!

Αφήστε την πιο λαμπερή μέρα της ζωής σας στα χέρια μας. στα χέρια των ειδικών...
Στόχος μας η ευχαρίστηση σας!!!"